background img

Articole noi

EXERCITII SEXUALE

EXERCITII SEXUALE

Aceste exercitii sunt foarte utile pentru a mentine erectia, a creste stimularea lingam-ului in yoni, a prelungi actul sexual, a amplifica senzatiile orgasmului. Ele sunt incluse in practicile individuale, caci e de dorit sa exersam mai intai singuri (de ex. in momentul in care ne masturbam), apoi in doi.

CONTRACTII ALE MUSCHILOR GENITALI

Acest exercitiu simplu este indispensabil pentru femeie si pentru barbat. E vorba de fortificarea muschiului pubococcigian care inconjoara regiunea genitala (leaga pubisul de coccis) si controleaza, ca o valva circulara, deschiderea si inchiderea orificiilor genitale. Pentru a simplifica, voi numi ansamblul muschilor planseului pelvian: “muschii genitali”.

Exercitiul este simplu si se poate practica oriunde si oricand. La inspiratie, strangeti, contractati cat mai tare posibil anusul si regiunea genitala ca si cum ati vrea sa retineti urina. La expiratie, relaxati toata aceasta zona, destindeti muschii. Procedati astfel de 12 ori pe zi. Femeia va putea sa-si masoare progresele, introducand un deget in vagin in timpul exercitiului. Daca muschii sunt fortificati, ei trebuie sa poata strange complet degetul, pana la a-l impiedica sa iasa. Intarind acesti muschi, femeia va obtine sex “imaginativ si activ”, isi va ameliora calitatea orgasmului vaginal si capacitatea de a stimula falusul in ea, ramanand imobila.

Prin acest exercitiu, ea il va ajuta pe barbat sa-si retina samanta. Barbatul isi va putea mentine si intari erectia. O varianta mai sofisticata a acestui exercitiu consta, pentru femeie, in practica urmatoare:

* pozitia asezat (sau lotus)
* inspira si contracta muschii
* in acelasi timp intorci ochii (poeapele inchise sau deschise pe jumatate spre Ajna chakra intre sprancene; te concentrezi in acest punct, vizualizand urcarea energiei de la sex pana la frunte.
* expiri, te relaxezi.
Stapaniera acestui exercitiu da impresia ca falusul atinge literalmente “al treilea ochi” in timpul actului sexual. El permite sa resintim orgasmul ca pe o explozie de lumina in creier.
Alta varianta posibila; urinezi normal, apoi te intrerupi deodata timp de cateva secunde (sau un minut), apoi continui. Observi senzatiile genitale si miscarea muschilor in timpul acestui exercitiu.
Aceasta practica permite sa stapanim valul orgasmului si sa controlam circulatia energiilor.

SQUEEZE

Aceasta metoda utilizata de curtezanele antice, permite oprirea circulatiei. Cea mai practica si mai eficace tehnica pare a fi “squeeze proximal” pusa la punct de Dr. Guillerm. In momentul in care barbatul simte apropiindu-se “punctul non retur” al ejacularii, el comprima puternic cu degetul mare “fata dorsala a penisului la baza si ascunde, teoretic cel putin artera dorsala superficiala a penisului. Indexul si degetul mijlociu merg sa caute foarte departe, pina aproape la anus, radacina penisului. Rolul lor, este nu de a comprima rezervorul cu sperma al uretrei posterioare, ceea ce ar fi ineficace, ci de a bloca, prin compresie muschii planseului pelvian”.

Pentru motive de ordin practic, Dr. Guillrerm a modificat punctele de presiune utilizate la nivelul glandei in metoda squeeze pe care Masters si Jonson au difuzat-o. Intr-adevar metoda de compresie a radacinii penisului are avantajul de a se putea practica in timpul actului sexual. Barbatul o practica el-insusi. Pozitia cea mai propice pentru acest exercitiu este pozitia numita a “Andromacai”, femeia fiind pe barbat. Nu va nelinistiti daca se produce caderea erectiei. Eliminati gandurile raminind concentrat pe respiratie.

RETENTIA

Exista numeroase tehnici pentru a prelungi jocul de dragoste si a intarzia orgasmul. Prin experienta, fiecare va gasi tehnica potrivita.

Iata cateva:

* Cand simte ca se apropie ejacularea, barbatul trebuie sa inchida ochii, sa respire linistit si profund pe nas si sa se concentreze asupra punctului Ajna chakra, intre sprancene.
* El poate de asemenea sa inceteze orice miscare, sa-si retraga penisul din vagin pana ce pasiunea s-a calmat apoi sa reia penetrarea profunda.
* Barbatul si femeia pot sa-si apese puternic limba de cerul gurii si sa apese pe punctul situat pe perineu, intre anus si sex, ceea ce opreste si inverseaza emisia la barbat.
* Practica constand in a “suge” suflul, inspirand cu limba intoarsa inapoi, cu gura intredeschisa, are drept efect stabilizarea si calmarea energiilor.
* Anumite posturi, asezati sau pe vine, sunt mai propice retentiei (vezi mai departe).
* E mai important de stiut ca retentia trebuie sa se faca cu blandete, ascultand corpul. Nu trebuie sa o practicam atunci cand suntem obositi, asa cum nu trebuie sa ne fortam sa facem dragoste “pentru a face placere celuilalt”, atunci cand nu avem chef. Este daunator organismului ca si sufletului.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE